Een pijnloze veilige behandeling door middel van electromagnetische energie met doeltreffende actieve stoffen die een cel-identieke basis bevatten.

De NANNIC prof NBE werkt met een krachtige electromagnetische energie waardoor huidnutriënten (voedende bestanddelen) dieper in de huid getransporteerd worden. De in de diepte penetrerende electromagnetische energie verhoogt de aanvoer van zuurstofrijk bloed en de afvoer van cellulaire afvalproducten wordt verbeterd via de adertjes en lymfebanen.

Bij het radiofrequentie NBE-concept wordt gebruik gemaakt van het NBE-toestel, hoog geconcentreerde actieve serums en een wel gedefinieerde behandelingswijze. De energie-overdracht is berekend op de halfgeleiding van zowel de geïsoleerde handstukken, als deze van de gebruikte serums.

Deze pulserende radiogolven penetreren gemakkelijk tot in de diepe huidlagen, het vetweefsel en de onderliggende spieren, zonder daarbij de opperhuid te beschadigen. Door de geleverde energie gaan de cellen vibreren en verhoogt de temperatuur lokaal met 1,5 à 2°C. Hierdoor komt er een veelvoud van fysiologische processen op gang. De cellen werken als condensors en slaan de geleverde, alternerende energie op als bio-energie.

Resultaat:

  • De behandeling doet rimpels vervagen.
  • De huid wordt strakker en jonger, zowel gelaat als lichaam.
  • Voor behandeling van acne, striae, littekens, en cellulitis.
  • Het werkt liftend en verstevigend,
  • Couperose en donkere kringen rond de ogen verminderen.
  • De contouren worden verbeterd.